Allt om flyttlådor och flyttkartonger inför flytten i Trelleborg

billiga flyttlådor och flyttkartonger online

Vart man hittar flyttlådor – du har flera alternativ!

När tiden är inne och det är dags för att flytta så är det lättaste sättet att hantera dina ägodelar att packa ner dem i flyttlådor. Men varför då? Ja, det slår ju med lätthet att fylla hela bilen med plantor som tippar överallt. Den enda gånger jag tror att du kanske inte skulle behöva flyttlådor är nog om du bara hade tio saker som du skulle flytta.

Okej, om du behöver flyttlådor så skaffar du väl dem. Men frågan du lätt ställer dig då är var då? Ja, min vän, det finns några olika ställen att skaffa dem på kan jag glatt berätta. Så sätt dig tillrätta och lyssna noga!

Flyttfirman kan hjälpa till

Om du anlitat en flyttfirma till din flytt så kan de se till att du får de lådor du behöver och till och med hjälpa dig packa för en extra avgift. På detta sätt behöver du inte bekymra dig över var de kommer ifrån utan bara packa på i godan ro!

Detta gäller även för internationella flyttfirmor, men de måste däremot packa dina saker åt dig enligt lag då du faktiskt kan vara en brottsling som försöker få något olagligt med på ett fartyg, så du kan väl knappast klandra dem.

Om du packar själv eller anlitar en halv service, d.v.s. bara använder flyttfirman för deras flyttbilar eller containers, så kan du köpa eller hyra flyttmaterial från dem eller återförsäljare. Det jag menar med detta är att om du använder dig av några av deras andra tjänster så kommer de gladeligen att sälja andra produkter till dig till ett normalt pris. Men om du å andra sidan inte använder en flyttfirma alls så är det bättre att köpa från en återförsäljare.

Att köpa från en återförsäljare är lätt; du kan köpa dessa lådor online eller på närmsta affär som har dem. För att hitta ett företag på internet sök bara på flyttlådor och en lista på företag kommer magiskt att dyka upp framför dina ögon.

Det bästa tipset är dock att få flyttlådorna gratis. Vad? Varför håller du den informationen hemlig? Lugn, det gör jag inte, jag kommer att berätta hur du får dem gratis, oroa dig inte!

Flyttlådor gratis

Om du letar efter den bästa affären på dina flyttlådor så är det detta. Alla arbetar eller känner någon som arbetar på ett ställe som använder kartonger. Och även om du inte känner någon, så känner du till någon mataffär.

Dessa kartoner slösas till 99 % bort, då de bara slängs bort. Om du blir vän med någon i personalen och bara frågar dem, så kan du spara massor med pengar! Detta är verkligen svaret på var man ska skaffa sina flyttlådor! Men, självklart så kommer inte dessa lådor se lika fina ut som de bruna fyrkantiga flyttlådorna, och kan också inte ha samma styrka som de andra, men de fungerar, och de är ju faktiskt gratis.

Mataffärer ger oftast bort kartonger gratis så länge du frågar vänligt. Eftersom dessa kartonger gjorts för att frakta tunga objekt så som konservburkar och läskflaskor så bör de klara av dina saker med. Se till att du inte stoppar dina kläder i bananlådor bara, och håll utkik efter revor och skador som kan förstöra dina saker.

Så var du kan skaffa dina flyttlådor summeras i tre stora källor:

Din flyttfirma (om aktuellt).

En lokal återförsäljare eller en på nätet.

Gratis från jobbet eller mataffären.

Så nu behöver du bara ta och skaffa dem!

Flyttstädning Trelleborg ger dig städtips och flyttips!